معرفی و بررسی ۸تا از بهترین صرافی ارز دیجیتال خارجی برای ایرانیان

 

کسانی که به دنبال ورود به بازار بزرگ و هیجان‌انگیز ارزهای دیجیتال هستند، برای خرید و معامله‌ این رمزارزها دو راه بیشتر ندارند؛ اولین راه که پیچیدگی کمتری دارد، استفاده از صرافی‌های ارز دیجیتال ایرانی است. در این صرافی‌ها کاربر می‌تواند به راحتی و با پرداخت ریالی اقدام به خرید یا فروش ارزهای دیجیتال کرده و هر زمان هم که دلش خواست با چند کلیک سرمایه‌ خود را نقد کرده و در کارت بانکی‌اش آن‌ها را دریافت کند.

اما برخی از افراد ترجیح می‌دهند به دلایل مختلف از صرافی‌های خارجی ارز دیجیتال استفاده کنند. چنین صرافی‌هایی به دلیل بین‌المللی بودن تعداد کاربران و حجم معاملات بسیار بیشتری دارند و احتمال اینکه سفارش کاربر در لحظات پرنوسان بازار اجرا نشود، بسیار کمتر از صرافی‌های داخلی است. علاوه بر این، معمولا تعداد رمزارزهای پشتیبانی شده در صرافی‌های خارجی بیشتر از صرافی‌های ایرانی است و برای همین راحت‌تر می‌توان در پروژه‌های کمتر‌شناخته‌شده سرمایه‌گذاری کرد.

از طرف دیگر یکی از مزایای مهم صرافی‌های ارز دیجیتال خارجی که در صرافی‌های داخلی خبری از آن‌ها نیست، بخش معاملات آتی یا «فیوچرز» (Futures) و همچنین «مارجین تریدینگ» (Margin Trading) است که طرفداران خاص خود را دارد. این صرافی‌ها نیز مانند صرافی‌های ایرانی تنوع و تعداد زیادی دارند که می‌تواند باعث سردرگمی کاربران شود. به همین دلیل در این مقاله می‌خواهیم چند نمونه از بهترین و معتبرترین صرافی‌های ارز دیجیتال بین‌المللی را برایتان معرفی کنیم تا بهتر بتوانید در مورد آن‌ها تحقیق کرده و معامله‌گری خود را شروع کنید

 

 

 

 

 

برترین صرافی‌ های خارجی برای خرید و فروش رمز ارز

 

اگر به سایت آماری «کوین مارکت کپ» (CoinMarketCap) که در زمینه‌ رتبه‌بندی ارزهای دیجیتال فعالیت می‌کند، نگاه گذرایی داشته باشیم، متوجه می‌شویم که فقط در این سایت بیش از ۵۰۰ صرافی ارز دیجیتال خارجی به ثبت رسیده است. اگر بقیه‌ صرافی‌هایی که هنوز وارد لیست این سایت نشده‌اند را هم در نظر بگیریم، می‌بینیم که تعداد این صرافی‌ها بسیار زیاد می‌شود.

شاید برای کسی که مدت‌هاست در حوزه‌ رمزارزها فعالیت می‌کند و با فوت و فن این بازار آشنا است، شناسایی صرافی‌های خوب از صرافی‌های نامعتبر و کلاه‌بردار راحت باشد. اما برای افرادی که تازه‌وارد هستند و هیچ‌ تجربه‌ای در این زمینه ندارند، انتخاب یک صرافی خارجی خوب کاری پردردسر خواهد بود.

 

لازم نیست نگران باشید! در این بخش می‌خواهیم لیستی از بهترین صرافی‌های ارز دیجیتال بین‌المللی را برایتان معرفی کنیم تا بهتر بتوانید از بین آن‌ها یکی را انتخاب کرده و ماجراجویی خود را در بازار بی‌انتهای ارزهای دیجیتال شروع کنید. فراموش نکنید که صرافی‌های خارجی اشاره شده در این بخش صرفا جهت معرفی لیست شده‌اند و تمام مسئولیت فعالیت در آن‌ها برعهده‌ خودتان است. علاوه بر این، اگر با استفاده از لینک‌های قرار داده در این صفحه در صرافی دلخواه خود عضو شوید، در پرداخت کارمزدها با تخفیف همراه خواهید شد. لیست زیر شامل صرافی‌های ارز دیجیتال متمرکز است.

 

صرافی کوین لوکالی (CoinLocally)

صرافی کوین لوکالی امکان خرید تتر را با ویزاکارت فراهم کرده است. اسپات و فیوچرز از بازارهای کوین لوکالی هستند. تریدرهای مبتدی می‌توانند از قابلیت اکانت آزمایشی در کوین لوکالی استفاده کنند. علاوه بر اپلیکیشن اندروید، سیستم‌عامل ios هم تحت پوشش این صرافی قرار گرفته است. توکن بومی آن CLYC نام دارد. احراز هویت این صرافی دو سطح بیسیک و پیشرفته را در برمی‌گیرد که در سطح پیشرفته، هیچ محدودیتی برای خرید تتر نخواهید داشت.

ویژگی‌های صرافی کوین لوکالی:

  • امکان خرید تتر را با ویزاکارت

  • امکان انجام معاملات فیوچرز و اسپات

  • امکان استفاده از حساب دمو

  • احراز هویت در دو سطح بیسیک و پیشرفته

  • بدون محدودیت برای خرید تتر

 

صرافی بایننس (Binance)

صرافی بایننس که این روزها به عنوان بهترین صرافی ارزهای دیجیتال شناخته شده و نسبت به صرافی‌های دیگر از تعداد کاربران بیشتری برخوردار است، در سال ۲۰۱۷ میلادی تاسیس شد. این صرافی از همان ابتدا تمرکز خود را روی کارمزد کم و پشتیبانی از رمزارزهای مختلف گذاشت و برای همین خیلی زود در بین معامله‌گران به محبوبیت رسید.

هم‌اکنون بیش از ۹۰ میلیون کاربر برای خریدوفروش «بیت کوین» (Bitcoin)، «اتریوم» (Ethereum) و سایر ارزهای دیجیتال از صرافی بایننس استفاده می‌کنند. همین موضوع باعث شده تا در بین همه‌ صرافی‌های خارجی ارز دیجیتال، بیشترین حجم معاملات روزانه نیز به بایننس برسد.

در بایننس امکان معامله‌ بیش از ۳۵۰ رمزارز مختلف وجود دارد که رفته‌رفته به تعداد آن‌ها نیز افزوده می‌شود. محبوبیت بایننس به‌قدری زیاد است که معمولا وقتی خبر اضافه شدن یک رمزارز جدید به بایننس به بیرون درز پیدا می‌کند، باعث افزایش شدید قیمت آن می‌شود. در گذشته عضویت و معامله در بایننس نیاز به احراز هویت نداشت و برای همین این صرافی انتخاب اول کاربران ایرانی محسوب می‌شد.

اما با افزایش محبوبیت بایننس و فشارهای زیادی که از جانب دولت‌ها به آن وارد ‌شد، در نهایت احراز هویت برای همه‌ کاربران اجباری گردید و بسیاری از معامله‌گران ایرانی به سمت صرافی‌های دیگر پراکنده شدند.

ویژگی‌های صرافی بایننس:

  • محبوب‌ترین صرافی ارز دیجیتال فعلی جهان

  • بیش از ۹۰ میلیون کاربر از کشورهای مختلف

  • پشتیبانی از بیش از ۳۵۰ رمزارز متفاوت

  • کاربرپسند بودن

  • پشتیبانی از بازار آتی (فیوچرز)، معاملات مارجین (مارجین تریدینگ)، سپرده‌گذاری و بخش‌های مختلف دیگر

  • کارمزدهای کم

  • احراز هویت اجباری و نیاز به تغییر هویت

 

صرافی کوکوین (Kucoin)

یکی از صرافی‌هایی که بعد از اجباری شدن احراز هویت در بایننس، مورد استقبال کاربران ایرانی قرار گرفت صرافی کوکوین بود. از دلایل مهم این موضوع آزاد بودن فعالیت کاربران ایرانی در این صرافی و عدم تبعیت از تحریم‌های صورت گرفته علیه کشورمان است. همچنین پشتیبانی از خریدوفروش بیش از ۷۰۰ رمزارز مختلف و رابط کاربری چشم‌نواز از دیگر دلایل مقبولیت کوکوین در بین کاربران ایرانی است.

صرافی کوکوین بیش از ۲۰ میلیون کاربر از ۲۰۰ کشور مختلف دارد و طبق ادعای سایت رسمی این صرافی، از هر چهار معامله‌گر ارزهای دیجیتال یکی از آن‌ها در کوکوین فعالیت می‌کند.

کوکوین نیز همانند بایننس از بخش‌های متنوعی برخوردار است و علاوه بر خریدوفروش عادی رمزارزها در بخش «بازار اسپات» (Spot)، می‌توان در بخش فیوچرز و مارجین تریدینگ نیز فعالیت کرد. علاوه بر این کاربران می‌توانند از ربات‌های معامله‌گری هوشمند کوکوین نیز استفاده کنند.

ویژگی‌های صرافی کوکوین:

  • رابطه‌ خوب با کاربران ایرانی و امکان فعالیت مستقیم در آن

  • امکان خریدوفروش بیش از ۷۰۰ ارز دیجیتال شناخته‌شده و کمترشناخته‌شده

  • حجم معاملاتی مناسب با بیش از ۲۰ میلیون کاربر

  • دارای بخش فیوچرز و مارجین تریدینگ به همراه امکان سپرده‌گذاری

  • پشتیبانی از ربات‌های معامله‌گری هوشمند

  • رابط کاربری چشم‌نواز

  • پشتیبانی از بیش از ۲۰ زبان مختلف

 

صرافی کوینکس (CoinEx)

صرافی کوینکس نیز از جمله صرافی‌هایی بود که سهم زیادی از کاربران ایرانی بایننس را به خود جلب کرد. ممنوع نبودن فعالیت کاربران ایرانی در این صرافی باعث شد تا در زمان‌هایی درصد بسیاری زیادی از کاربران آن را ایرانی‌ها تشکیل دهند. حتی کار به جایی رسید که زبان فارسی نیز به صورت رسمی به این صرافی اضافه شد و هم‌اکنون کاربران می‌توانند به راحتی با زبان فارسی اقدام به معامله کنند.

علاوه بر این، کوینکس نسخه‌ فارسی کانال‌ها و صفحات مجازی خود در شبکه‌های اجتماعی را نیز راه‌اندازی کرده و مطالب بلاگ رسمی خود را هم به این زبان ارائه می‌کند. اما نکته‌ جالب این است که افراد دیگر مناطق جهان تمایل چندانی به استفاده از این صرافی نشان نمی‌دهند و اگر نگاهی به لیست برترین صرافی‌های ارز دیجیتال در سایت‌های مختلف بیندازیم به سختی می‌توان اسمی از کوینکس پیدا کرد

 

در هر صورت ایرانی‌های زیادی از این صرافی استفاده می‌کنند و تاکنون مشکل بزرگی مخابره نشده است. از نظر امکانات نیز صرافی کوینکس در شرایط خوبی قرار دارد و کاربران می‌توانند بیش از ۶۰۰ رمزارز مختلف را خریدوفروش کنند. علاوه بر این، کوینکس از معاملات فیوچرز و مارجین نیز پشتیبانی می‌کند و از این نظر کمبودی حس نخواهید کرد.

ویژگی‌های صرافی کوینکس:

  • رابطه‌ خوب با کاربران ایرانی

  • پشتیبانی از بیش از ۶۰۰ رمزارز مختلف

  • کارمزدهای منعطف

  • مناسب برای بازار اسپات، فیوچرز و مارجین تریدینگ

  • پشتیبانی از زبان فارسی

 

صرافی بای بیت (Bybit)

صرافی بای بیت از جمله صرافی‌هایی است که بیشتر توسط علاقه‌مندان بازار فیوچرز استفاده می‌شود. برای همین افرادی که به دنبال باز کردن موقعیت‌های معاملاتی «لانگ» (Long) و «شورت» (Short) هستند و می‌خواهند از ریزش بازار نیز کسب سود کنند، می‌توانند از صرافی بای بیت استفاده کنند.

البته خریدوفروش عادی رمزارزها در بازار اسپات نیز توسط بای بیت پشتیبانی می‌شود ولی نسبت به دیگر صرافی‌های معرفی شده تعداد آن‌ها چندان زیاد نیست. علاوه بر این، امکان معامله در بخش مارجین، سپرده‌گذاری و بخش‌های دیگر نیز در بای بیت وجود دارد. از نظر قدمت نیز با اینکه نمی‌توان بای بیت را از جمله صرافی‌های قدیمی فعال در بازار ارزهای دیجیتال در نظر گرفت ولی به هر حال این صرافی از سال ۲۰۱۸ شروع به فعالیت کرده و در این مدت توانسته بیش از ۵ میلیون کاربر را به خود جذب کند.

ویژگی‌های صرافی بای بیت:

  • عدم نیاز به احراز هویت اجباری و امکان فعالیت ایرانی‌ها با تغییر آی‌پی

  • مناسب برای معاملات فیوچرز

  • جوایز مختلف برای کاربران تازه‌وارد

  • فعالیت از سال ۲۰۱۸ میلادی

  • دارای بیش از ۵ میلیون کاربر ثبت نام شده

  • کارمزدهای کم

  • امکان خریدوفروش بیش از ۲۵۰ رمزارز مختلف از جمله توکن‌های طرفداری

 

صرافی اوکی اکسچنج (OKX)

صرافی اوکی اکسچنج یا بهتر است بگوییم اوکی ایکس از دیگر صرافی‌های شناخته‌شده برای معامله رمزارزهای مختلف است که از سال ۲۰۱۷ میلادی فعالیت می‌کند.

در این صرافی که قبلا با نام OkEx نیز شناخته می‌شد، امکان خریدوفروش بیش از ۳۵۰ ارز دیجیتال مختلف وجود دارد. برای معامله‌گرانی که نرخ کارمزدهای صرافی برایشان از اهمیت بالایی برخوردار است باید بگوییم که صرافی اوکی اکسچنج از این نظر عملکرد قابل قبولی داشته و کاربران خود را براساس معیارهای مختلفی سطح‌بندی می‌کند.

از همین رو نرخ کارمزدهای کاربران عادی می‌تواند تا ۰.۰۶ درصد نیز پایین بیاید. این نرخ برای کاربران ویژه بسیار پایین‌تر است. ویژگی خوب دیگر صرافی اوکی اکسچنج بخش معاملات فیوچرز آن است که حجم معاملات بسیار بالایی دارد. برای همین کسانی که به دنبال باز کردن موقعیت‌های معاملاتی شورت و لانگ هستند و نمی‌توانند از صرافی‌های دیگر استفاده می‌کنند، می‌توانند روی بخش فیوچرز اوکی اکسچنج حساب باز کنند.

ویژگی‌های صرافی اوکی اکسچنج:

  • امکان فعالیت با تغییر آی‌پی و بدون نیاز به احراز هویت اجباری

  • حجم معاملاتی بالا در بخش فیوچرز

  • منعطف بودن کارمزدهای دریافتی از کاربر

  • امکان خریدوفروش بیش از ۳۵۰ ارز دیجیتال مختلف

  • سودهای قابل توجه در بخش سپرده‌گذاری رمزارزها

 

صرافی کوین بیس (Coinbase)

اگر صرافی بایننس لقب بهترین صرافی ارز دیجیتال برای سایر نقاط جهان را در اختیار داشته باشد، بدون شک صرافی کوین بیس نیز بهترین صرافی ارز دیجیتال برای کاربران آمریکایی خواهد بود. این صرافی که از نظر حقوقی یک صرافی آمریکایی به حساب می‌آید، به دلیل رابط کاربری ساده‌اش توانسته نظر بسیاری از سرمایه‌گذاران کم‌تجربه‌ی آمریکایی و حتی سایر نقاط جهان را به خود جلب کند.

علاوه بر این، صرافی کوین بیس با بیش از ۱۰۳ میلیون کاربر حتی بالاتر از صرافی بایننس قرار می‌گیرد؛ اما از نظر حجم معاملات بسیار پایین‌تر از این صرافی است. شاید بزرگترین نقطه ضعف کوین بیس تعداد کم رمزارزهای پشتیبانی‌شده‌ آن باشد که در مقایسه با صرافی‌های دیگری مثل بایننس و کوکوین بسیار کم است. در کوین بیس تنها امکان خریدوفروش ۲۱۶ رمزارز مختلف وجود دارد. در هر صورت صرافی کوین بیس به دلیل آمریکایی بودن چندان مورد استفاده‌ کاربران داخلی قرار نمی‌گیرد و سرمایه‌گذاران ایرانی ترجیح می‌دهند در صرافی‌های دیگر معامله کنند.

ویژگی‌های صرافی کوین بیس:

  • احراز هویت اجباری و نامناسب برای کاربران ایرانی

  • امنیت بسیار بالا

  • امکان خریدوفروش ۲۱۶ رمزارز مختلف

  • رابط کاربری ساده و مناسب کاربران تازه‌وارد

  • بیش از ۱۰۳ میلیون کاربر

  • کارمزد بیشتر نسبت به دیگر صرافی‌ها

 

صرافی کراکن (Kraken)

صرافی کراکن یکی از قدیمی‌ترین صرافی‌های ارز دیجیتال به‌شمار می‌رود که در سال ۲۰۱۱ میلادی تاسیس و فعالیت رسمی خود را از سال ۲۰۱۳ میلادی آغاز کرد. در این صرافی امکان معامله‌ بیش از ۱۸۵ ارز دیجیتال مختلف از جمله بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال وجود دارد.

در این صرافی بیش از ۹ میلیون کاربر از ۱۹۰ کشور جهان مشغول معامله هستند و برای همین حجم معاملات فصلی آن از ۲۰۰ میلیارد دلار هم فراتر می‌رود. صرافی کراکن هم مانند کوین بیس تمرکز خود را روی سادگی گذاشته و برای همین به افراد کم‌تجربه و تازه‌کار توصیه می‌شود. البته کراکن بخش پیشرفته نیز دارد که کاربران حرفه‌ای می‌توانند معاملات خود را در آن قسمت انجام دهند. از نظر کارمزدها نیز کراکن کمبودی ندارد و همانند بیشتر صرافی‌های شناخته‌شده‌ بازار کاربران خود را سطح‌بندی می‌کند.

ویژگی‌های صرافی کراکن:

  • سابقه‌ طولانی و شروع فعالیت رسمی از سال ۲۰۱۳ میلادی

  • پشتیبانی از بیش از ۱۸۵ ارز دیجیتال مختلف

  • سادگی استفاده و مناسب برای افراد کم‌تجربه

  • کارمزدهای منعطف

  • رابط کاربری چشم‌نواز

 

یک صرافی ارز دیجیتال خارجی چه ویژگی‌‌هایی باید داشته باشد؟

 

همه‌ صرافی‌های ارز دیجیتال باید یک سری ویژگی‌های خاص داشته باشند تا کاربر بتواند به آن‌ها اعتماد کرده و سرمایه‌ خود را وارد آن‌ها کند. فرقی هم نمی‌کند که صرافی مورد نظر ایرانی باشد یا خارجی، ویژگی‌هایی که در این بخش به آن‌ها اشاره می‌کنیم ویژگی‌های پایه‌ای هستند که تمام صرافی‌های معتبر از آن‌ها بهره می‌برند.

اولین ویژگی یک صرافی خوب تعداد کاربران زیاد و حجم معاملات بالای آن است که معمولا صرافی‌های خارجی به دلیل گسترده‌تر ‌بودن دامنه‌ی فعالیتشان این ویژگی را دارند. هر چه تعداد کاربرانی که از یک صرافی استفاده می‌کنند بیشتر باشد به طبع حجم معاملات انجام شده در آن نیز بالاتر خواهد بود.

این موضوع به ویژه در شرایط پرنوسان بازار اهمیت زیادی دارد و باعث می‌شود سفارش‌های کاربران بدون کم‌وکاستی اجرا شوند. قدمت و تیم توسعه‌دهنده‌ صرافی خارجی نیز از دیگر ویژگی‌های مهمی است که باید حتما به آن توجه داشت. مطمئنا صرافی ارز دیجیتالی که مدت‌هاست بدون مشکل به کاربران خود خدمات ارائه می‌دهد و تیم سازنده‌ آن نیز کارنامه‌ی مشخصی دارند، قابل‌ اعتمادتر از صرافی‌های دیگری است که به تازگی شروع به فعالیت کرده‌اند و کسی نمی‌داند شرکت توسعه‌دهنده‌ آن چه کسانی هستند.

از طرف دیگر، صرافی‌های ارز دیجیتال برای تامین مخارج خود از معاملات کاربران کارمزد می‌گیرند که نرخ آن بسته به سیاست آن صرافی متفاوت است. برخی از صرافی‌ها برای جلب رضایت کاربر، درصد کمی از معاملات او را به عنوان کمیسیون برای خود برمی‌دارند. حتی برخی از آن‌ها طرح‌های ویژه‌ای را هم برای هرچه کمتر کردن این هزینه در نظر گرفته‌اند. بنابراین صرافی ارز دیجیتال خارجی که نرخ کارمزدهای آن کمتر است، می‌تواند انتخاب بهتری باشد.

بحث امنیت و احترام به حریم خصوصی کاربر، پشتیبانی از تعداد زیادی از ارزهای دیجیتال، عدم محدودیت در واریز و دریافت رمزارز، رابط کاربری خوب و موارد مشابه از دیگر ویژگی‌های ضروری یک صرافی

خارجی خوب برای معامله‌ ارزهای دیجیتال است. موضوع دیگری که در هنگام استفاده از صرافی‌های خارجی برای ما ایرانی‌ها حائز اهمیت است رابطه‌ آن صرافی با کاربرانی است که هویت ایرانی داشته یا از داخل ایران اقدام به معامله در آن صرافی می‌کنند.

همان‌طور که می‌دانید به دلیل تحریم‌های وضع شده علیه ایران، بسیاری از صرافی‌های ارز دیجیتال خارجی از ارائه‌ خدمات به کاربران ایرانی امتناع کرده و حتی ممکن است حساب وی را بلوکه کنند. با این حال برخی از آن‌ها هنوز مشکلی با هویت کاربران خود ندارند و برای همین بسیاری از ایرانی‌ها ترجیح می‌دهند در چنین صرافی‌هایی به معامله بپردازند

 

https://ghaffaritrade.com/uploads/70b650999582446994735653e81a1c47.jpg

 

 

آیا از داخل ایران می‌‌توان در صرافی‌‌ های خارجی ارز دیجیتال معامله کرد؟

همان‌طور که اشاره کردیم به دلیل تحریم‌هایی که علیه کشورمان وضع شده، برخی از صرافی‌های ارز دیجیتال خارجی به کاربران ایرانی و چند کشور دیگر خدمات ارائه نمی‌دهند. این موضوع معمولا زمانی که با آی‌پی ایران وارد سایت صرافی مدنظر شوید به شما اطلاع داده می‌شود. با این حال بسیاری از کاربران داخل ایران برای معامله در چنین صرافی‌هایی از روش‌های تغییر آی‌پی مثل استفاده از سرور مجازی اختصاصی، کمک می‌گیرند. اما این کار به دلیل اجباری شدن احراز هویت در برخی از این صرافی‌ها دیگر جوابگو نیست.

با توجه به مسائل گفته شده در حال حاضر شاید بهترین راه برای معامله در بازارهای جهانی استفاده از صرافی‌هایی باشد که اجباری برای تایید هویت ندارند. در این صورت حتی اگر با آی‌پی ایران هم مشکل داشته باشند، می‌توان آن‌ها را دور زده و از خدماتشان استفاده کرد. در هر صورت استفاده از صرافی‌های ارز دیجیتال خارجی دردسرهای خاص خود را دارد که برخی‌ها ترجیح می‌دهند برای رسیدن به مزایای بی‌شمار آن‌ها، این دردسرها را به جان بخرند.

بنابراین اگر شما هم جزو این افراد هستید و تجربه و دانش کافی برای استفاده از این صرافی‌ها را دارید، لیستی از بهترین صرافی‌های ارز دیجیتال خارجی در ادامه ذکر شده است.

 

بهترین صرافی‌ های غیرمتمرکز خارجی

 

 

 

صرافی‌هایی که تاکنون آن‌ها را معرفی کردیم همگی جزو صرافی‌های متمرکز محسوب می‌شوند. این یعنی همه‌ این صرافی‌ها توسط یک شرکت مشخص ساخته شده و مدیریت می‌شوند و کاربر هم برای شروع معامله مجبور است رمزارزهای خود را وارد این صرافی‌ها کند.

اما نوع دیگری از صرافی‌های ارز دیجیتال هم وجود دارند که در آن‌ها لازم نیست برای شروع یک معامله‌، رمزارزهایمان را به حساب خود در صرافی‌ها واریز کنیم. در چنین صرافی‌هایی که به آن‌ها «صرافی‌های غیرمتمرکز» (Decentralized Exchanges) یا به اختصار «دکس» (DEX) می‌گویند، عملیات انتقال به صورت مستقیم و از کیف پول دیجیتال افراد انجام می‌شود.

بدین ترتیب وقتی معامله‌ای در این صرافی‌ها انجام شود، رمزارز پرداختی از کیف پول شما کسر و مستقیما به حساب خریدار واریز می‌شود. همزمان رمزارز خریداری شما نیز از کیف پول فروشنده کسر و به کیف پول دیجیتال شما واریز می‌شود. چنین صرافی‌هایی در مقایسه با صرافی‌های متمرکز معرفی شده در این صفحه، مزایا و معایب خاص خود را دارند که صحبت در مورد آن‌ها نیازمند یک مقاله‌ جداگانه است.

با این حال اگر به دنبال استفاده از یک صرافی ارز دیجیتال غیرمتمرکز خارجی می‌گردید در ادامه چند مورد از آن‌ها را معرفی می‌کنیم. در حال حاضر «یونی سواپ» (UniSwap) بزرگترین صرافی غیرمتمرکز محسوب می‌شود که برای معامله توکن‌های اتریومی ساخته شده است. صرافی غیرمتمرکز «پنکیک سواپ» (PancakeSwap)، «دی وای دی ایکس» (dYdX)، «سوشی سواپ» (SushiSwap) و «دودو» (DODO) نیز از دیگر صرافی‌های غیرمتمرکز پرکاربرد هستند.

 

 

سخن پایانی

صرافی‌های ارز دیجیتال خارجی نسبت به صرافی‌های داخلی از امکانات و ویژگی‌های بیشتری برخوردار هستند که همین موضوع باعث شده بسیاری از کاربران ایرانی تمایل به استفاده از آن‌ها پیدا کنند. با این حال بسیاری از این صرافی‌ها با کاربران ایرانی مشکل دارند و اجازه‌ معامله را به این افراد نمی‌دهند. اما با استفاده از روش‌های مختلف می‌توان این تحریم‌ها را دور زد و در صرافی‌های خارجی ارز دیجیتال به خریدوفروش بیت کوین، اتریوم و دیگر رمزارزها پرداخت.

بایننس، کوکوین و کوین‌بیس بهترین صرافی‌های خارجی برای خریدوفروش رمزارز هستند، البته صرافی‌ ارز دیجیتال خارجی دیگری نیز وجود دارد که در متن مقاله به طور کامل به معرفی هر یک از آن‌ها پرداختیم. گفتنی است که قبل شروع ترید در صرافی‌های خارجی ارز دیجیتال، بهتر است آن صرافی را از جنبه‌های مختلف بررسی کنید. از همین رو در این مقاله لیستی از بهترین صرافی‌های ارز دیجیتال خارجی را برایتان لیست کردیم تا بتوانید راحت‌تر در مورد آن‌ها تحقیق کرده و یکی را برای شروع سرمایه‌گذاری خود انتخاب کنید

 

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید